Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Kort meddelande

Disclaimer: Jag har de senaste två dygnen förstått att det finns några av er därute som anser att detta på något sätt skulle vara märkligt eller till och med helt osannolikt, men personer i min omedelbara närhet ber dessa människor att hålla i åtanke att jag glömde namnet på vårt hotell ett halvt dussin gånger under lika många dagar i Spanien och att jag vid tre separata tillfällen bara det senaste året fått gå hem från gymmet i träningskläderna eftersom det till slut blivit en vad som bara helt objektivt kan refereras till som ”tryckt stämning” i omklädningsrummet när jag gått runt lite planlöst i 20 minuter och provat min nyckel i olika lås mumlandes ”men det här då? Visst fan var det väl här någonstans…”.

Annons

Meddelande: Jag har hittat min bil nu. Ni vet hur det är. De är ju alltid parkerade på det sista stället man letar på, de där jävlarna.

Dela (6)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar