Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Kort reflektion över OS

 |  Publicerad 2014-02-22 21:36  |  Lästid: < 1 minut

Skrmavbild 2014-02-22 kl. 21.21.36

Visst, det kanske är jobbigt för den här Ante Kostelic som det står om i tidningarna nu, eftersom han ansvarade för hur slalombanan i OS skulle se ut och en massa slalomåkare tyckte att den var åt helskotta för svår och de därför har stått och kallat Ante Kostelic för ”jävla idiot” i all världens tillgängliga medier hela kvällen.

Jag ska inte alls på något sätt förminska känslorna av att vara under attack som Ante Kostelic måste uppleva nu. Han har det säkert jättejobbigt. Jag säger ingenting om det.

Men det jag k-a-n säga är att Ante Kostelic har i alla fall inte behövt ha en diskussion med hela sin familj om vilket det exakta antalet antika reseskrivmaskiner som är rimligt att ha på ett badrumsgolv egentligen är innan det blir ”för många”.

Ante Kostelic har inte blivit avbruten mitt i en macka med orden ”det här är en intervention, Fredrik”.

För Ante Kostelic har faktiskt inte behövt bli väckt av att Ante Kostelics fru skulle byta blöja på ett av barnen kvart över sex på morgonen och körde tån i en Smith-Corona Clipper från 1939.

Så Ante Kostelic vet faktiskt inte vad en riktig utskällning är för något.

Speciellt inte som Ante Kostelics första ord till Ante Kostelics fru när Ante Kostelic kom inrusande i badrummet förmodligen INTE var ”vilken av dem var det? Är den okej?”.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2014-02-22 21:38