Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Kvällens gameplan

 |  Publicerad 2010-02-21 15:21  |  Lästid: 2 minuter

18.15  Freestyle, skicross, herrar, kval. Fyra svenskar med. Det ska väl jääävligt mycket till för att någon av dem ska ta medalj. Men det är bra tv-sport! Kanske bättre bakfylle-tv än Formel 1, faktiskt!

19.00 Storslalom, herrar. Markus Larsson och André Myhrer! Det KAN bli bra skit!

19.45 Skidskytter, herrar, masstarten 15 kilometer. Är det någon som kan så är det ju Björn Ferry, och han känns helt ärligt mätt som en tolvåring efter två Big Mac & Co. Men man vet aldrig. Det är ju när ingen tror på honom som han brukar vinna. De är jävligt obstinata, de där tolvåringarna.

21.00 Hockey, herrar, Ryssland-Tjeckien. Jag skulle säga att det är hela OS mest intressanta match så här långt. Jaromir Jagr, vars första hockeyträning skedde på inlandsisen vid  4 års ålder, kommer förmodligen dominera hela skiten. Alltid värt entrépengen.

22.00 Skidskytte, damer, masstarten 12,5 kilometer. Anna-Carin Olofsson-Zidek och Helena Jonsson är med. Så…tja…så länge det inte snöar, blåser, är några åkare från Östeuropa med i loppet eller Anna-Carin har fått dåliga skidor så blir det väl en klockren dubbel i toppen?

22.30 Bob, tvåmans, final. Jag har inte en jävla aning om vilka som är med. Men det går FORT!

23.00 Curling, Sverige-Norge. Måstematch. Måstemåstemåstejävlamåstematch!

SÖMN. Tre timmar hoppas jag på. Det borde räcka. (Jag missar damernas skridskofinal och konståkning. Jag får helt enkelt försöka hitta ett sätt att lära mig att leva med det.)

01.40  Hockey, Kanada-USA. Ni vet det där jag sa om att Tjeckien-Ryssland var hela OS mest intressanta match så här långt? Det ändras NU. Helt avgörande match för vem som vinner gruppen. Det kommer smälla som på nyårsafton i Kabul.

SÖMN. Borde få två timmar till här. I soffan. Mest troligt. Om jag känner min fru rätt. (Missar damernas curling, men lag Norberg borde kunna slå USA även utan min hjälp.)

06.00 HOCKEY, SVERIGE-FINLAND!

Ända in i kaklet nu!

Hepp hepp.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar