Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Laddar batterierna. Och så vidare.

 |  Publicerad 2013-07-19 10:10  |  Lästid: < 1 minut

Ja. Jag hann alltså inte blogga något igår, eftersom det här ”semester” och ”utomhus” och ”göra grejer” kom i vägen. Igen. Speciellt det här ”umgås” som alla håller på med på semestern har verkligen börjat spåra ur fullständigt i tidskonsumtion.

Igår åkte vi iväg för att titta på fiskar och grodor och fjärilar och allehanda andra funktionsambivalenta djur på ett ställe som heter ”Fjärilshuset”. Och oavsett vad min fru hävdar så hamnade jag fan inte i ”bråk” med den där killen i cafeterian. Jag påpekade bara att det var alla fantasilösheters morsa att de har ett ställe som heter Fjärilshuset där de inte serverar fjärilskotletter. Det var allt. Det var inget bråk. Det var en diskussion. ”Bråk” var det jag hamnade i senare på eftermiddagen med den där tanten på Ica som dunkade ner nästa kund-skylten på ett sjukt onödigt hårt sätt bakom min läsk. Hon muckade ju gräl, det var faktiskt helt uppenbart. Men visst, sen blev jag väl kanske lite oproportionerligt irriterad när vi var åt middag på en restaurang på kvällen för att mineralvattnet vid bordet bredvid lät jättemycket.

Okej. Vad fan.

Det är möjligt att jag har varit lite stressad på sistone. Men det har varit lite mycket semester, bara.

Jag behöver börja jobba igen så att jag får tid att läsa böcker och titta på The Wire och bara koppla av lite, faktiskt.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-07-19 10:13