Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Lägg av nu

Jag har inte ”skämt ut” någon här alls. Allra minst mig själv. Och det var ingen där som tyckte att jag var ”creepy”. Och OM det var någon som tyckte det så är det för att DOM är creepy i så fall. Det finns ingenting onormalt med det här över huvud taget. Och sluta säg att det är för att jag är från Skåne. Det har fan ingenting med det att göra.

Annons

Om det är lite sylt kvar i syltfacket på Risifruttin så suger man upp det med sugrör.

Alla vet för fan detta, och det finns inget ”creepy” med det. Det är så här man gör. Leave no sylt behind.

Du reagerar bara så här för att jag gjorde det ur barnens Risifruttis efter att jag hade gjort det ur min egen. Men det var liksom inte som att jag ryckte dem ur ungarnas händer. Jag frågade ju först. Jättetrevligt. Om de var färdiga. Och då sa barnen okej.

Det var visserligen inte mina barn.

Men jag dömer ingen.

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar