Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Lås era dörrar. Familjen Backman-Shafti är på väg ut.

Min fru och jag ska på 30-årsfest ikväll. Den riktiga sortens. En sån där det befinner sig en massa andra människor och man går runt frågar vad folk jobbar med och det finns små, små bitar fisk- och knäckebrödskombinationer på dyra glasfat och oroväckande stora mängder gratis alkohol.

Annons

Det är ju så att säga inte jätteofta man går på den typen av festligheter som småbarnsföräldrar. Så det har krävt vissa förberedelser.

Min fru har varit i badrummet i en och en halv timme. Jag har ätit ett familjepaket köttbullar med bernaisesås.

Vi har barnvakt.

Jag har skjorta.

Det här kan alltså sluta hur som helst.

Dela (3)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar