Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Läsarfråga. Bloggsvar.

Flera läsare har undrat varför min vän N och jag har bytt kontor. Igen.

Berättigad fråga, givetvis.

Och, tja. Det beror ju mest på att väggarna mellan kontoren på den våningen av kontorshotellet vi tidigare var inhysta på var gjorda av papier-mâché. Så att vi till slut hade tagit lite ofrivilligt väl stor del av våra kontorsgrannar telemarketingsföräljarnas privatliv. (Det kan förresten sägas i det sammanhanget att jag är rätt säker på att den där Peter är otrogen mot sin tjej och att både min vän N och jag nu enats om att vi tycker att Sara ska sluta umgås med den där Alexandra för hon verkar vara en sån som bara tar och tar och aldrig liksom ger någon positiv energi tillbaka förstår ni hur jag menar?).

Annons

Eller, ja. Det var ju i alla fall så jag förklarade det för personalen på kontorshotellet när jag berättade att vi gärna ville byta kontor.

Men efter att de varit nere på vårt kontor och hälsat på mynnade det hela istället ut i en ganska lång diskussion om huruvida vårt nya kontors primära funktion egentligen skulle vara att hålla kontorsgrannarnas röster ute eller min röst inne.

Personalen på kontorshotellet säger att det är ”50/50”.

Men min vän N säger att de sa ”10-90” när jag var ute och hämtade kaffe.

Dela (11)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar