Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Låt oss tala om elefanten i rummet. Det är du.

Jag älskar dig.

Jag vill börja med att etablera det.

Jag älskar dig översvallande och himlastormande. Jag älskar allt med dig. Jag älskar dig med allt jag har. Jag tror att du älskar mig också. Jag älskar det så mycket, att du älskar mig, jag vill att du ska veta det. Din kärlek blåser alla tak av alla mina hus. Den välter mig. Jag tror att du vet det. Och det är just därför jag känner att jag kan säga till dig helt ärligt att du måste släppa mig nu. Du måste låta mig gå.

Annons

För den man verkligen älskar låter man gå.

På toaletten.

Den man verkligen älskar låter man gå toaletten.

Jag vet att du bara är tio månader gammal och att det här är svårt att förstå MEN DEN MAN VERKLIGEN ÄLSKAR LÅTER MAN GÅ PÅ TOALETTEN!!!

Dela (356)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar