Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Låt oss tala om elefanten i rummet. Det är du.

 |  Publicerad 2014-06-23 21:19  |  Lästid: < 1 minut

Jag älskar dig.

Jag vill börja med att etablera det.

Jag älskar dig översvallande och himlastormande. Jag älskar allt med dig. Jag älskar dig med allt jag har. Jag tror att du älskar mig också. Jag älskar det så mycket, att du älskar mig, jag vill att du ska veta det. Din kärlek blåser alla tak av alla mina hus. Den välter mig. Jag tror att du vet det. Och det är just därför jag känner att jag kan säga till dig helt ärligt att du måste släppa mig nu. Du måste låta mig gå.

För den man verkligen älskar låter man gå.

På toaletten.

Den man verkligen älskar låter man gå toaletten.

Jag vet att du bara är tio månader gammal och att det här är svårt att förstå MEN DEN MAN VERKLIGEN ÄLSKAR LÅTER MAN GÅ PÅ TOALETTEN!!!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2014-06-23 21:51