Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Leave my hat on

 |  Publicerad 2013-11-06 22:02  |  Lästid: < 1 minut

Jag köpte en ny keps idag.

Det är alltid speciellt för mig när jag gör det.

Lite för speciellt, kan möjligen somliga empatiskt utmanade personer i min närmaste omgivning hävda. Men jag gillar kepsar. Jag skulle inte vilja säga att jag behandlar dem som levande varelser, men jag tycker att de är en investering lika mycket ekonomiskt som de är känslomässigt. Det står jag för.

Men jag vill bara påpeka här och nu att om det börjar spridas rykten de närmaste dagarna från vissa här icke namngivna delar av min familj om att jag pratade så mycket om min nya keps i trappuppgången idag att en av grannarna trodde att min fru och jag var på väg att skaffa ett tredje barn så är det en lögn.

Det var inte över huvud taget vad som hände.

Det som hände var att jag pratade en del om min nya keps och när min fru och jag skulle gå ut ur hissen så puffade grannen min fru i sidan med ett medkännande leende och viskade: ”Om jag inte visste att han pratade om en ny bil skulle jag nästan kunna tro att han pratade om att skaffa ett till barn”.

Det är inte samma sak.

DSC_068927
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-11-06 22:05