Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Lite hjälp?

Hörrni.

Ni är ju några stycken som har hängt med den här bloggen ganska länge nu. Några, närmast ofattbart nog, ända sen den här bloggen var den här bloggen, faktiskt. Och förutom att i all rimlighet försiktigt ifrågasätta er prioritering av tid undrar jag nu därför om jag skulle kunna få utnyttja detta faktum till att be er om en tjänst.

Annons

Inför boklanseringsståhejandet i augusti/september behöver jag samla ihop en serie inlägg som så att säga ska sammanfatta den här bloggen. Det är förstås i grund och botten ett bristande omdöme av smått episka proporitoner att kalla det något slags ”best of”-segment. Men i brist på bättre terminologi ber jag er ha överseende med det.

Så, om ni har tid över och kan dra er till minnes något särskilt blogginlägg (här eller i den gamla bloggen) som jag tvingat på er genom åren och som ni har tyckt lite extra mycket om, då hade det varit på alla sätt välvilligt och hjälpsamt av er om ni berättade det i kommentarsfältet här nedanför. (Lägger man till en länk får man guldstjärna i himlen och eventuellt en kaka uppkallad efter sig också.)

Tack för er uppmärksamhet. Bloggen återgår snart till sitt ordinarie program.

Dela (5)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar