Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Look if you had one shot or one opportunity to seize everything you ever wanted would you take it would you capture it or just let it slip yo?

 |  Publicerad 2014-04-27 11:40  |  Lästid: < 1 minut

Ja.

Jag är fullständigt medveten om min tidigare skeptiska inställning till den här bärselen. Jag får klaustrobi, ”det är som att ha en tvångströja gjord av ormar”, jag minns mycket väl att det var så jag sa. Du behöver inte påminna mig om det. Jag förstår på alla sätt att jag framstår som en hycklare nu.

Men vi har en dotter som är nio månader och en son som är fyra år. Och sonen har lånat sin kusins gamla cykelhjälm som liksom går ner över öronen och har ett stort munskydd i hårdplast så att man bara ser hans ögon, och dessutom har han krävt att få ha på sig en stor mantel OCH de där handledsskydden med plastskenor som sticker ut över fingrarna som han fick till sin sparkcykel, så nu springer han runt här maskerad och swishar händerna i luften framför sig som om de var flugsmällor.

Och jag ser TYDLIGT här på bilden på kartongen till bärselen att man på något sätt kan vända på den så att jag skulle kunna gå runt med vår dotter hängande på magen så att hon har ansiktet framåt.

Jag kommer inte få chansen att gå till Ica och låtsas att mina barn är Shredder och Krang igen.

Visa mig hur man gör!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2014-04-27 11:55