Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Lördagen uppskjuten på grund av sjukdom

Min sjukdom, den här gången.

En ondsint muterad variant av den förkylning min son har dragits med, är jag helt övertygad om. Någon form av apokalypsinfluensa.

Och visst, när jag äntligen fick min fru att ringa sjukvårdsupplysningen och beskriva mina symtom som en exakt blandning mellan de som beskrivs i I am Legend och de som beskrivs i 28 Days Later, då hörde jag hur hon uttalade ”symtom” så att citationstecknen liksom hördes genom luren.

Annons

Jag hörde.

Och visst. Hon och kvinnan på sjukvårdsupplysningen skrattar nu.

De skrattar.

Men de kommer ångra sig.

Dela (23)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar