Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Majskrokar. Fördjupningskurs.

 |  Publicerad 2015-03-10 22:55  |  Lästid: < 1 minut

Det har dykt upp vissa frågor i kommentarsfältet här på bloggen och på Facebook angående varför jag åt majskrokarna. Jag är tydligen för gammal för det. Det har till och med dykt upp påståenden om att den fyra år gamla härskaren av Barad-Dûr som hade himla regler för himla Lego och åt majskrokar var för gammal för att äta majskrokar.

Jag kan bara tala för mig själv här.

Och Fredrik Backman åt majskrokarna för att majskrokarna låg på bordet och Fredrik Backman bangar inte. Fredrik Backman är ingen bangare. Fredrik Backman backar inte från en fight. Och dessutom hade Fredrik Backman inga glasögon på sig för Fredrik Backman var jävligt trött på att några av barnen kallade Fredrik Backman för ”gubbe” så Fredrik Backman trodde eventuellt att det var ostbågar. Och när Fredrik Backman insåg sitt misstag var det för sent. För Fredrik Backmans mama didn’t raise no quitter. Fredrik Backmans mama raised MÖJLIGEN en fool men ta mig fan no quitter.

Så Fredrik Backman åt majskrokarna.

Varför fyraåringen åt majskrokarna har jag ingen aning om. Jag kan bara prata för mig själv här. Det vore oprofessionellt av mig att spekulera.

Men ”hon är ondskan” är väl inte helt uteslutet, kanske.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2015-03-10 22:57