Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Maka söker kaka

 |  Publicerad 2013-05-16 21:21  |  Lästid: < 1 minut

Fru: Jag fattar inte att du åt av kakan.

Jag: Jag SMAKADE!

Fru: Du fattar att pengarna som de får in går till välgörenhet?

Jag: Jag vet. Och jag har lite dåligt samvete för det. Men man fick lägga ett ”frivilligt bidrag” när man tog fika. Alla andra la typ tjugo spänn och jag la en hundring! Det är fan betalning för kakan jag åt imorse också!

Fru: Hur många kakor tog du på fikat?

(Tystnad)

Jag: Finns det en bankomat här i närheten?

Fru: (Den där massera-tinningarna-grejen) Herregud.

Jag: Jag SMAKADE bara på kakan imorse. Det var liksom inte som att vi åt upp hela.

Fru: Vilka vi?

Vår son: (Överlyckligt) Åt kaka i bilen!

Fru: (Det inte alltigenom nöjda ansiktsuttrycket) Gav du honom kakor till frukost?

Jag: (Harklar mig) Jag var tvungen.

Fru: Varför det?

Jag: För att det är precis som i andra säsongen av Sopranos, när Tony ska skjuta den där killen. Och han tar med sig Pussy, för att Tony misstänker att han är snutens tjallare. Så Tony ser till att Pussy skjuter lika många skott som Tony själv när de skjuter den där killen. För att veta att han inte ska kunna tjalla på Tony utan att sätta dit sig själv. Fattar du? Exakt så var det här.

(Tystnad av den aningen längre sorten) 

Jag: Kanske inte EXAKT så…

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar