Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Man måste faktiskt ha principer

 |  Publicerad 2013-10-29 19:17  |  Lästid: < 1 minut

Det måste man.

Och min princip är att restauranger som har cheesecake på menyn men har slut på cheesecake i köket borde ha som princip att berätta detta INNAN man beställer tre förrätter och två huvudrätter (jag vet inte vad för slags huvuden de räknar med men de behöver uppgradera sig från mangostorlek och börja bruka allvar) och allting är för sent för att ens fru vägrar gå till ytterligare en restaurang nu.

Då är min princip att ta en rimlig diskussion kring vad för slags etablissemang de egentligen tror att de driver här.

Visst. Det är möjligt att jag tog i lite om det där med att jag ska ”dra den här skiten till regeringsrätten din satans hästhandlare!” Men ändå.

Jag tycker inte att det är en orimlig princip att ha.

Att man tar diskussionen.

Speciellt när de helt iskallt häver ur sig ”men vi har tiramisu”.

Jag kan möjligen så här i efterhand acceptera att det inte var e-x-a-k-t samma sak som att bli erbjuden ett ersättningsbarn för att personalen på Ikeas lekland inte hittar ens eget barn. Men ändå.

Själva principen.

DSC_068927
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-10-29 19:26