Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Män som är temperaturkänsliga och kvinnor som är okänsliga.

Imorse.

Jag: Herregud vad varmt det var inatt. Jag DÖR!

Min fru: (Kryper fram under sitt extratjocka duntäcke, tittar skeptiskt på mig) Jag tyckte att det var lite kyligt. Måste vi verkligen ha elementen avstängda på natten?

Annons

Jag: Element? Är du galen?

Min fru: (Tittar halvt fascinerat, halvt äcklat, på mig) Hur kan du bli så där varm när du sover? Du har ju inte ens något täcke.

Jag: (Ligger flämtande på rygg i sängen) Det är typ en m-i-l-j-a-r-d grader varmt härinne! Det är DU som är helt störd som sover under duntäcke!

Min fru: (Går upp och tar på sig en tröja, tittar skeptiskt på mig) Men du svettas verkligen helt sjukt mycket. Det måste vara nåt fel på dig.

Jag: Jaha! Men jag är kanske för fan lite TEMPERATURKÄNSLIG bara!

Min fru: (Nickar på ett sätt som faktiskt skulle kunna missuppfattas som sarkastiskt)

Jag: (Sätter mig upp i sängen) Det kanske är nåt fel på vår madrass? Vi kanske ska köpa en ny? Det finns såna där som görs i nåt specialmaterial som andas. Det kanske skulle hjälpa?

Min fru: (Tittar länge och eftertänksamt på mig) Det beror på. Är hela madrassen gjord av såna där svettband som tennisspelare har?

Jag: Nu är du bara taskig.

Min fru:
(Ivrigt) Eller en bakpulvermadrass kanske? Bakpulver absorberar väl fukt? Eller så kanske vi bara kan doppa dig i sånt där flytande kväve varje kväll?

Jag: (Irriterat) Nu går jag och duschar.

Min fru: Nej, åh! Vänta! Nu vet jag! Wettexduk! Gör de madrasser i Wettexduk???

(Tystnad)

Min fru: Får jag sätta på elementet nu?

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar