Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Man vs Wild

Ja, ni får ursäkta den låga uppdateringstakten här på bloggen, men jag var ju bortrest igår så jag har ägnat den här söndagsförmiddagen uteslutande åt kvalitetstid med min son.

Jag har tagit med honom på ett äventyr jag kallar ”on the rocks”. Vi har helt enkelt varit ute i det vilda och han har fått lära sig att leva av det som naturen ger, kan man säga.

Annons

Eller, ja.

Min fru frostar av frysen och min son och jag gör hemmagjorda slush puppies.

Men vad fan, liksom. Han är två och ett halvt år gammal. Det här är ju ett jävla äventyr för honom. Visst. Han sover visserligen just precis nu. Men han var med en stund och han verkade tycka att det var okej.

Min slush puppie är i alla fall jättegod. Och min fru är snart klar med frysen. Hon har varit lite sur för att jag inte har hjälpt till men då gäller det faktiskt bara att man står på sig och förklarar att det här med att ta hand om ett barn är faktiskt också ett heltidsjobb.

Kanske inte exakt nu. När han sover. Men annars.

När frysen är klar och han har vaknat ska jag i alla fall ta med honom ut och köpa två av varje frysbart animaliskt pålägg vi kan hitta.

Jag kallar det äventyret ”Noaks Chark”.

Dela (34)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar