Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Måndagsexemplar. (Det här är reklam, alltså.)

Imorgon är författarna Lena Andersson, Carl-Michael Edenborg och Lotta Lundberg på varuhuset NK i Stockholm för att prata om sina böcker. På grund av omständigheter som man nog bara kan förklara med högst omdömeslös schemaläggning från arrangörernas sida är jag också där. Jag kommer som vanligt mest försöka prata om kepsar och skrivmaskiner, men det är inte helt uteslutet att jag kanske härjar en del om böcker också. Men jag ska försöka sköta mig. Det börjar hur som helst klockan 18.00, i Bobergs matsal. Jag signerar och ritar ponnys och sådär efteråt, om man vill.

Annons

Biljetterna kostar 200 kronor, men NK Bokhandel erbjöd mig att erbjuda eventuella bloggläsare att få komma för halva priset. För att det skulle funka behövdes förstås ”en kod” som jag kunde lämna ut här och som man sedan kunde uppge i kassan. Men eftersom jag inte gillar ”koder” lika mycket som jag gillar ”lösenord” frågade jag om vi kunde ha ett lösenord istället, och eftersom personalen på NK Bokhandel inte har träffat mig förut och därför enligt den PR-ansvarige på mitt bokförlag ”tyvärr inte fattar hur Fredrik funkar” lät de mig välja lösenord.

Helt själv.

Så.

Om någon av er vill komma imorgon kväll och vill köpa biljetten för 100 kronor så uppger ni lösenordet ”All makt åt Tengil, vår befriare” i kassan.

Det går bra att förköpa biljett i bokhandeln när som helst under dagen. Lättare förtäring ingår, står det på hemsidan. Jag vet inte exakt om det innebär att förtäringen är nyttig, okomplicerad eller att den bara inte väger så mycket, men det märker vi när vi är där.

Kom gärna. Det blir ett äventyr.

Dela (93)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar