Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Med lite socker i botten

 |  Publicerad 2015-02-10 22:35  |  Lästid: < 1 minut

Visst, somliga skulle kanske påstå att jag är ”lättmanipulerad”. Jag skulle kanske snarare vilja kalla det ”lyhörd”. En del kanske skulle säga att jag hör det jag vill höra, men jag skulle kanske snarare vilja säga att jag vill höra det jag hör att jag vill.

Men jo, visst, det stämmer att min fru och jag har diskuterat vem av oss som ska ta källsorteringen när det är minusgrader ute ganska många gånger. Och det stämmer att ganska många av de gångerna (nej, jag har inte någon exakt statistik i huvudet på hur många procent av gångerna, men visst, med en rak överslagsräkning så verkar väl uppskattningen ”hundra” inte helt och hållet överdriven) har hon fått mig att gå med på att gå ut och göra det enbart genom att säga ”men Fredrik, du är så BRA på det!”.

Så okej.

Ni kan stå här och påstå att det beror på att jag är ”lättmanipulerad”.

Men det kan faktiskt också vara så att alltihop helt enkelt beror på att jag faktiskt ÄR bra på att källsortera.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar