Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Meddelande till min familj

Ni sa kurragömma.

Och jag ville liksom inte vara en dålig farsa.

Och ni vet mycket väl att det enda stället i den här lägenheten där jag ens i teorin kan gömma mig är i den stora garderoben med skjutdörrar i hallen. Ni vet det mycket väl. Så nu står jag härinne. Jag har stått härinne i en kvart. Och ni borde ha hittat mig nu. Ni borde ha hittat mig nu för det här är det enda stället jag kan gömma mig på. Och nu är det mörkt härinne och något har fastnat i skjutdörrshelvetena så att jag inte kan öppna dem. Och jag har nackspärr och jag börjar bli kissnödig.

Annons

Och om jag får reda på att ni inte letar efter mig just nu så kommer ni få igen för det här.

Ni kommer få igen för det här som fan. Jag säger det nu med en gång.

Ni sitter därute och äter kakor, eller hur? Jag vet för fan att ni sitter därute och äter kakor. Sluta screena mig när jag ringer!

Ni ska få igen för det här.

Dela (57)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar