Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Meddelande till nationen

Publicerad 2014-06-06 22:09  | Lästid: 1 minut |

Tyvärr måste den här bloggen i kraft av oinskränkt auktoritet ogiltigförklara gårdagens omröstning angående korrekt organisationsordning i besticklådan. Detta eftersom flertalet läsare påpekat att de förhindrats att avlägga sina röster på det enda rätta alternativet.

Dessutom försökte jag själv fuska igår genom att rösta från min frus telefon och ungarnas jävla surfplatta och det gick inte. Vilket bara kan betyda att någon starkt lierad med de mörka makterna fuskat så att jag inte ska kunna fuska.

Jag tolererar inte den sortens fusk i min demokrati, det ska ni ha jävligt klart för er.

Läsar-Harald, jag vet inte var du är, men det är dags att sätta upp en ny omröstning.

RECOUNT!

Dela på Facebook
Tweeta