Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Meddelande till nationen

Tyvärr måste den här bloggen i kraft av oinskränkt auktoritet ogiltigförklara gårdagens omröstning angående korrekt organisationsordning i besticklådan. Detta eftersom flertalet läsare påpekat att de förhindrats att avlägga sina röster på det enda rätta alternativet.

Annons

Dessutom försökte jag själv fuska igår genom att rösta från min frus telefon och ungarnas jävla surfplatta och det gick inte. Vilket bara kan betyda att någon starkt lierad med de mörka makterna fuskat så att jag inte ska kunna fuska.

Jag tolererar inte den sortens fusk i min demokrati, det ska ni ha jävligt klart för er.

Läsar-Harald, jag vet inte var du är, men det är dags att sätta upp en ny omröstning.

RECOUNT!

Dela (76)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar