Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Men absolut

 |  Publicerad 2014-03-16 21:58  |  Lästid: < 1 minut

Han är fyra år gammal. Det här är inte första gången han flyger. Förra gången freakade han ur lite när vi inte fick plats med alla hans gosedjur i handbagaget, så att vi var tvungna att lägga dem i en resväska och checka in den på flygplatsen. Och sen såg han hur väskan åkte på ett band in genom en lucka in i ett svart hål och försvann. Och jag bara ”men herregud lugna dig, den står och väntar på oss när vi kommer fram!”. Och sen kom vi fram och så stod inte väskan där och väntade på oss. Och så visade det sig att den hade råkat lastas på ett annat plan. Så vi fick inte tillbaka den förrän efter typ två dagar.

Han var rätt arg då, det var han. Och det var liksom inte ens hans favoritgosedjur som låg i det där bagaget.

Så absolut.

Idag när jag skulle förklara för honom att vi skulle packa inför resan, och jag sa att nu när han har fått en lillasyster så kommer saker och ting funka lite annorlunda och han måste ta lite mer eget ansvar, så den här gången kommer han få en egen väska.

När han då inte genast förstod vad jag menade så borde jag ha varit avsevärt tydligare när jag sa ”jo du förstår, det finns resväskor för barn”.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar