Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Men absolut

 |  Publicerad 2015-02-03 22:31  |  Lästid: < 1 minut

Jag är lite trött. Jag åt en stor middag. Jag blev lite dåsig. Och det är väl möjligt att jag inte borde ha tittat på Grey’s Anatomy på datorn och Manchester United-Cambridge i mobilen samtidigt som jag gjorde det här. Jag tycker visserligen att du överdriver lite när du säger att ”det finns folk som har svimmat som har bättre simultankapacitet” men jag vill till mitt försvar påpeka att anledningen till att jag inte reagerade på att du hade sagt det förrän efter flera minuter var att jag först tyckte att du sa ”det finns folk som har simmat” och jag tyckte inte att det lät orimligt.

Hur som helst.

Ja.

Jag diskade alltså med hudlotion.

Men vi kan välja att se det här konstruktivt eller destruktivt. Vi kan till exempel välja att fokusera på att jag diskade all disk.

Och om inte det går så kan vi till exempel fokusera på att jag har läst förpackningen nu och enligt den kommer vår disk se tio år yngre ut om jag fortsätter med det här i bara två veckor.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2015-02-03 22:34