Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Men nog om mig. (Fast egentligen mer om mig.)

God förmiddag, min dotter har precis somnat så jag ska passa på att äntligen få kolla på Backyardigans och äta majskrokar i lugn och ro utan att hon håller på.

Men för den som har verkligen lider brist på kvalitativt internet härjar jag även på Instagram HÄR och Facebook HÄR.

Annons

Och om man händelsevis vill veta vad jag tycker om grejer (olika grejer) så har bokhandlarsajten Bokus gjort en intervju med mig om lanseringen av min nya bok HÄR. Mitt förlags PR-ansvarige hävdar bestämt att jag inte svarade på frågorna som faktiskt ställdes den här gången heller, men som kompensation malde jag på om helt andra grejer som fladdrade förbi i mitt huvud just då. Vi pratade en del om ”inspiration”, har jag förstått i efterhand. Och jag gav boktips. Och berättade vad jag tror att det kommer stå på min gravsten.

Hepp hepp.

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar