Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Men…tack.

Ni vet när man är på gymmet efter att inte ha varit på gymmet på ganska länge, och man liksom inte är riktigt säker på exakt vilken sorts form man är i?

Nåväl.

Idag kom det ut en kvinna i min mammas ålder från någon form av yogapass eller något i en av gruppträningssalarna medan jag satt på en bänk utanför och drack vatten. När hon fick se mig gick hon fram, tittade väldigt, väldigt oroligt på mig, la handen på min axel och frågade ”förlåt, lilla gubben, men är du…okej?”.

Annons

Jag tror att det betyder att man inte är i jättebra form.

Dela (44)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar