Hoppa till innehåll

Mer av vad jag håller på med. Men för mycket mindre pengar.

Hörrni! Om jag bara får avbryta som allra hastigast här för att göra lite reklam så ville jag bara nämna (igen) att jag släpper två böcker i slutet av augusti. ”En man som heter Ove” och ”Saker min son behöver veta om världen”. Det skulle förstås vara roligt om ni ville köpa någon av dem. … Continued

Hörrni!

Om jag bara får avbryta som allra hastigast här för att göra lite reklam så ville jag bara nämna (igen) att jag släpper två böcker i slutet av augusti. ”En man som heter Ove” och ”Saker min son behöver veta om världen”.

Det skulle förstås vara roligt om ni ville köpa någon av dem. (För att inte nämna hur centralt det vore för mina ambitioner att inte heller nästa år behöva söka arbete på ett kontor med mindre liberal byxpolicy än det jag just nu befinner mig på.)

Och OM det nu händelsevis skulle vara så att någon av er vill köpa BÅDA böckerna i ett svep så vill jag bara säga att Bokia kommer ha en kampanj i alla sina butiker från 31 augusti där ni bloggläsare får köpa ”Saker min son behöver veta om världen” för 99 spänn (jag tror att ordinarie pris är 160 eller något där i närheten) om ni samtidigt köper ”En man som heter Ove”.

Det kommer fungera enligt principen att jag lägger upp en kupong eller ett nummer eller ett lösenord eller något (jag HOPPAS att det blir ett lösenord, jag ska inte ljuga för er) här på bloggen, som ni sedan skriver ut eller fotar av eller memorerar eller vad det nu är kidsen gör nuförtiden och sedan visar upp i kassan på närmaste Bokia-butik.

Okej? Okej.

Det här är en himla bra grej, och Bokia har varit väldigt, väldigt hyggliga mot mig under hela den här bokcirkusen, så OM ni är i närheten av en Bokia-butik och OM ni kanske tänker köpa båda böckerna så får ni väldigt gärna köpa dem där.

En lista på alla Bokia-butiker landet runt finns HÄR.

Det var bara det.

Slut på reklammedelande.

Bloggen återgår om några ögonblick till ordinarie brist på program.

Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.