Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Mer reklam (som bara är relevant om man gillar mina böcker och dessutom inte har något emot att jag har ritat i dem med bläck först)

 |  Publicerad 2013-10-24 12:05  |  Lästid: < 1 minut

Efterhandskonstruktion: Medan jag var iväg och åt en (utmärkt) salami- och briesmörgås rapporterades länkarna här nedan som trasiga. Nu verkar de dock funka. Om de inte funkar får ni gärna skrika till. Eller skrika och skrika, vi kan väl förstås eftersträva att prata med varandra i normal samtalston, men om någon upplever detta som särdeles frustrerande tycker jag att vi kan ha högt nog i tak på den här bloggen för att använda versaler. Nu tillbaka till ordinarie blogginlägg:

Jo, de där böckerna som jag har skrivit och som jag sedan har kladdat med bläckpenna i finns att köpa på Bokia.se nu enligt följande innehållsdeklarationer:

”Min mormor hälsar och säger förlåt” (inbunden, med signatur+slarvigt ritad wors) finns här.

”En man som heter Ove” (pocket, med signatur+icke skalenligt tecknad Saab) finns här.

”Saker min son behöver veta om världen” (pocket, med signatur+överdimensionerad och en smula konturdiffus raff) finns här.

Ja, det var bara det. Ledsen om jag störde. Bloggen återgår strax till att prata mer om köttbullar och finska tidsmonster och andra vanliga grejer.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-10-24 16:40