Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Mig! Det är MIG man ska ringa!

Det är klart att det gör mig lycklig när en av min frus vänner ringer min fru på eftermiddagen på nyårsdagen och säger att hon har flera kilo lammstek över från festen vi inte kunde komma på, och undrar om vi vill komma förbi och äta middag.

Annons

Men inte lika lycklig, glad och stolt som jag blir när min fru lägger på luren och börjar sjunga ”Några kilo lamm, Kan inte äta allt” och vänder sig och pekar på mig med båda händerna och ubtrister ”Who you gonna call!?”

Himlars skymning vad jag älskar henne när hon gör så.

Dela (17)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar