Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Min familj älskar mig

Verkligen.

Jag är säker på att de älskar mig.

Vi har visserligen varit tillsammans 16 timmar i sträck idag och det regnade ute och vårt wi-fi fungerade inte. Och jag var ganska noga med reglerna när vi spelade Monopol. Men jag tror att de älskar mig. Jag är nästan säker på att de älskar mig.

Annons

De började visserligen kolla på internet vilka länder i världen som saknar utlämningsavtal med Sverige, och jag skämtade och sa ”alltså det är inte så utlämningsavtal funkar, det är inte så att ni kan skicka dit mig och bli av med mig!”, och min fru muttrade ”när vi säger ‘utlämningsavtal’ så menar vi vilka länder vi ANDRA kan åka till utan att riskera att någon kommer dit och försöker lämna tillbaka dig”.

Men jag är säker på att det var helt hypotetiskt.

Jag är säker på att de älskar mig.

Dela (124)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar