Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Min familj älskar mig

 |  Publicerad 2014-12-13 23:57  |  Lästid: < 1 minut

Verkligen.

Jag är säker på att de älskar mig.

Vi har visserligen varit tillsammans 16 timmar i sträck idag och det regnade ute och vårt wi-fi fungerade inte. Och jag var ganska noga med reglerna när vi spelade Monopol. Men jag tror att de älskar mig. Jag är nästan säker på att de älskar mig.

De började visserligen kolla på internet vilka länder i världen som saknar utlämningsavtal med Sverige, och jag skämtade och sa ”alltså det är inte så utlämningsavtal funkar, det är inte så att ni kan skicka dit mig och bli av med mig!”, och min fru muttrade ”när vi säger ’utlämningsavtal’ så menar vi vilka länder vi ANDRA kan åka till utan att riskera att någon kommer dit och försöker lämna tillbaka dig”.

Men jag är säker på att det var helt hypotetiskt.

Jag är säker på att de älskar mig.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar