Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Min fru kommer snart och hon kommer förklara allt det här. Eller hon kommer i alla fall identifiera oss. I alla fall två av tre av oss.

 |  Publicerad 2013-11-27 13:48  |  Lästid: < 1 minut

Vi har nyligen köpt en syskonvagn. Syskonvagnar är ganska tunga. Vi har köpt en i en väldigt vanlig färg. Vi befann oss inne i en butik som, bland annat, säljer barnvagnar av olika modeller. En av modellerna de hade var syskonvagnsmodellen. Den fanns i en rad exemplar. Flera av dem ganska tunga. Många i ganska vanliga färger.

Min fru skulle gå iväg och hämta en grej som jag hade glömt i affären bredvid. Det tog lite längre tid än vad som var rimligt, så jag tänkte gå ut för att kolla vad hon gjorde. Det var vad som hände.

Jag har varit lite stressad på sistone.

Så antingen får ni titta på mig som om ni tänker ringa polisen för att jag försökte stjäla den här vagnen eller så får ni titta på mig som om ni tänker ringa socialen för att jag glömde mina barn inne i butiken.

Jag känner faktiskt inte att det är rättvist att ni får göra båda.

DSC_068927
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-11-27 13:56