Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Min vän N och hans dubbelliv

Sedan jag kom tillbaka till kontoret för en vecka sedan har min vän och kontorskollega N varit här två gånger. Eller han hävdar det i alla fall. Han var ju här som allra hastigast i måndags, och själv säger han att han var här i tisdags också. Men att han ”råkade” komma precis när jag hade gått hem.

Annons

I onsdags hade han ”ett möte”. I torsdags var han på ”en grej”. I fredags var han ”bortrest”. Idag svarar han inte ens i telefon, men hälsar via sms att han ”kanske kommer in vid tre eller så”.

Ibland får jag faktiskt känslan av att han har ett annat kontor bakom min rygg. Med en annan kollega.

Och när jag får den känslan så börjar jag tänka mig att han kallar den där andra kollegan för ”F”. Och att i N:s blogg är det F som är den roliga och smarta som alla gillar. Och när N inte skriver något om F på några dagar så blir alla läsarna helt ”var är F!? Skriv mer om F! Varför har inte F en egen blogg! Han är så himla SMART och ROLIG!”.

Och då känns det lite bättre.

Dela (1)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar