Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Min vän N och min vän N:s fru tar vår vän Håkan ett steg längre

Ni som följt den här bloggen ett tag är ju möjligen bekanta med min och min vän och kontorskollega N:s hypotetiska kontorskollega Håkan. (Om inte finns Håkans bakgrundshistoria lite mer utförligt beskriven här.)

Annons

I förra veckan outade jag ju nu som bekant min vän N:s verkliga identitet, och tillsammans med den även hans blogg.

Några av er är förstås fortfarande tveksamma till om ni verkligen vill veta (red pill, blue pill, vi har pratat om det). Det är helt okej. Ni kan låtsas som att vi aldrig har haft den här diskussionen och bara återgå till vad det nu var ni höll på med.

För er andra kan jag dock meddela att min vän N:s fru nu tagit fenomenet Håkan till en alldeles egen nivå genom uppfinnandet av det fiktiva paret Karina och Gabriel.

Jag tror att de kommer visa sig högst användbara.

Dela (4)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar