Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Min vän N och tillbehören

Min vän N kommer idag till kontoret med en Rolex Explorer på armen (kostnad ungefär en begagnad Volvo V70), Persol-solglasögon på huvudet (kostnad ungefär en renrasig Rottweiler-valp), en originalträningsväska som delades ut till de aktiva under sommar-OS i Tokyo 1964 över armen (kostnad ungefär som en av de där handväskorna som min fru vägrar tala om för mig vad de kostade), en specialbeställd Moleskine-anteckningsbok i handen (kostnad ungefär som ett nytt Xbox 360) och Grado Labs-hörlurar på öronen (kostnad ungefär som mindre bostadsrätt i medelstor svensk stad).

Annons

Om jag någonsin blir intervjuad i ett sånt där glansigt modemagasin, och får frågan ”vad är din dyraste modeaccessoar”.

Då kommer jag svara ”Min vän N”.

Dela (9)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar