Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Mina ursäkter för den sparsamma blogguppdateringstakten

Jag har varit upptagen med att vabba här. Och med att försöka ge en 2,5-åring nässpray. Vilket just idag har varit lite som att försöka ge en kungskobra en tungpiercing.

Och sen kom min svärfar hit. Och precis när han öppnade ytterdörren så stod våra nya grannar utanför hissen när jag skrek ”MAN KAN INTE HJÄLPA DEN SOM INTE VILL HJÄLPA SIG SJÄLV FATTAR DU DET ELLER DITT LILLA TROLL!!!???”. Och sen smet min son ut i trapphuset.

Annons

Så det har varit en sån dag.

Våra nya grannar har förresten hund.

Nässpraysfläckar är assvårt att få bort från hund.

Dela (40)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar