Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Morning has broken

Ja. Jag är ledsen att jag är lite sen in till bloggen. Men, ja. Ni vet.

Jag skulle köra in till kontoret imorse. Men när jag väl kom dit så kom jag ju ihåg att jag inte längre hade någon garageplats. Så jag fick köra runt på gatorna runt kontoret och leta jättelänge.

Annons

Och jo, jag hittade förstås en plats. Det är ju inte det. Men ni vet den där grejen man gör varje morgon om man har garageplats där man går ut ur bilen och låtsas att man är Connor MacLeod i inledningen av första Highlander? Jag kan berätta att när man ska göra den utomhus så förstörs hela jävla stämningen direkt. Och att låtsas att man är Connor MacLeod är ju lite som kaffe. Dagen kommer liksom inte riktigt igång utan det.

Så jag körde hem igen.

Och visst. Visst. Min fru håller på och härjar om att jag är ”dramatisk” och att det här är ett ”i-landsproblem”.

Men det är det fan i-n-t-e.

Och jag är trött på att mina känslor alltid ska bagatelliseras på det sättet.

Jag har helt ärligt inte varit så här nedstämd sedan min bankman gjorde slut med mig.

 

Dela (30)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar