Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Nä. Men alltså.

 |  Publicerad 2013-03-10 21:16  |  Lästid: < 1 minut

Vi är hemma nu. I civilisationen och wi-fi-täckning. Jag är ledsen för den högst oacceptabelt låga uppdateringstakten den senaste veckan. Det ska bli bättring på det nu, hoppas jag.

Jag har hur som helst druckit väldigt mycket citronläsk och bränt mig på näsan. Och det är skönt att vara hemma igen för jag behöver nya shorts och jag försökte köpa det där vi var men de hade inga i min storlek så till sist föreslog min fru att jag bara skulle köpa byxor i den största storleken de hade istället. Det blev inte samma sak. Det blev mer som leggings.

De hade korta ben och dåligt wi-fi där vi var men citronläsken var världsklass. Så kan man väl sammanfatta det.

Nu ska jag i alla fall ta en glass och gå och lägga mig, men imorgon tänkte jag lägga upp en jättesuddig bild på en skylt som förbjuder armborst i handbagaget och kanske berätta anekdoter om vad min vän N skriver med stor rödpenna halvvägs in i böcker om Japan som han ger mig som läsuppgift när jag ska på semester. Och jag kommer vara på kontoret och ha keps och allt kommer vara precis som vanligt.

Okej? Okej. Då syns vi då.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar