Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Någonting att läsa

Hörrni!

Ni vet ju vid det här laget att det inte länkas så mycket på den här bloggen. Det beror givetvis inte på att det inte finns saker jag tycker att ni borde läsa, utan betydligt mer på att jag vet att ert popkulturella omdöme är betydligt bättre än mitt. Det går enligt samma linje som att jag inte ger boktips till min vän N. Eller danstips till min fru.

Annons

Men. Hörrni. Ni vet ju vid det här laget också att den här bloggen är ett stort fan av skribenten, gentlemannen och kvalitetsskägget Jonas Cramby. Och han har nu omlanserat sin briljanta men tidigare tyvärr plågsamt sällsamt uppdaterade blogg här på Café.

Och det är numera en blogg som bara handlat om MAT.

Ja.

Ni fattar ju.

Jag tycker verkligen att ni som inte redan följer den ska börja göra det HÄR.

Ni kommer inte ångra er.

Dela (0)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar