Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Några ord till Erik Hamrén bara

 |  Publicerad 2010-11-19 11:47  |  Lästid: < 1 minut

Hej Erik. Jag ville bara höra av mig och säga att jag såg matchen mot Tyskland i förrgår.

Jag såg också att du lackade ur lite på både journalister och Svenska Folket (©) när du fick kritik för ditt defensiva spelsystem. Du muttrade lite surt att när du spelade offensivt mot Holland och fick stryk med 4-1 så blev det ett jävla liv för det. När du sen spelar defensivt och spelar 0-0 mot Tyskland, då får du skit för det.

På presskonferensen tittade du på en av journalisterna, lite med den där blicken som om journalisten precis hade bajsat på motorhuven på din bil, och fräste: ”Jag trodde aldrig att jag skulle behöva sitta här och försvara mig efter att ha spelat oavgjort mot VM-trean!”

Och…Erik…vad fan. Jag förstår ju att du lackar. Men allvarligt, du är väl gift? Är du inte det? Den här sortens fullständigt irrationell och verklighetsfrånvänd kritik kan väl inte rimligtvis komma som en överraskning då?

Jag menar, häromdagen fick jag en utskällning av min fru för att jag diskade diskborsten på fel sätt. Fattar du? Jag, en vuxen man i ett industriland, stod där och diskade själva diskborsten. Och jag blev tillsagd att jag gjorde det fel.

Så vad tjurar du för liksom?

Du kunde ju i alla fall skylla på att du ”saknade Zlatan som naturlig offensiv referenspunkt”.

Den förklaringen gick ju heeelt åt helvete i mitt fall, kan jag meddela.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2010-11-19 11:53