Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

När Baloo tittar på Bagheera och skriker ”MÄNNISKOBYN!?”

Det är så min fru beskriver mitt ansiktsuttryck när hon säger till mig att ölen inte får ta så här mycket plats i kylen och att jag måste ställa ner den i källarförrådet.

Och när jag protesterar skakar hon på huvudet och säger att ”nu är det bara så”. Och när jag då ganska irriterat påpekar att hon åtminstone kunde f-ö-r-s-ö-k-a upprätthålla illusionen av att jag har lite jävla inflytande kvar i mitt eget jävla liv, då klappar hon mig ömt på armen och säger ”det är det vi har din blogg till, älskling”.

Annons

Jag hade ingen bra comeback på det.

Det stör mig fortfarande.

Jag är ledsen för det här hörrni. Men Bagheera säger att vi måste gå nu.

Dela (13)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar