Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

När Café-redaktionen får en idé

En av mina kollegor på den här sajten, Kalle Zackari Wahlström, driver som ni alla vet träningsbloggen ”Stark som en björn och snabb som en örn”. (Den exakta funktionen av att vara snabb som en örn är visserligen lite diffus, men jag har slutit mig till att det förmodligen är otroligt praktiskt om man är en av tre spekulanter på det sista mjölkpaketet längst in i mejerikylen på Ica Östermalm.)

Annons

Kalles och min chef, blogggeneral Johan Hurtig (som är lätt att känna igen eftersom han är den första i världen som injicerat Restylane i frisyren), har nu kommit på att för att få ”synergieffekter” här på Cafe.se (”synergieffekt” är ett ord som Johan använder när han vill säga ”för att jag ska kunna ta åt mig äran för ert jobb på nästa förlagskonferens”) ska Kalle träna med alla sajtens bloggare.

”Det blir roligt!” skriver chef-Johan i sitt mail.

Sedan går jag in på Kalles blogg. Där Kalle listat vilken träningsform han tänker sig för respektive bloggare.

Dela (1)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar