Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Nice boys don’t get the corner office

Min vän N och jag är ju, som möjligen framgått av tidigare information delgiven på denna plats, ute och tittar på nytt kontor.

Vi har gått igenom några stycken de senaste dagarna, men vi (N) kände (gnäller) ofta (alltid) att viktiga (helt oväsentliga) helhetsdrag (skitdetaljer) av det ena eller det andra slaget (ett av dem låg i ett ”fult hus”, det är på den nivån) saknas för att få oss (N) att klicka (sluta vara en jävla gnällröv).

Annons

Men NU slutligen har vi äntligen hittat något som vi kunnat enas om. Det är helt, rent, har trevlig utsikt (dock inte över varken Burger King eller någon annan hamburgarrestaurang) och ligger ganska exakt halvvägs mellan min och N:s respektive hemadress (om man med ”halvvägs” menar att han bor runt hörnet och att jag bor i en annan kommun, alltså).

En stor, stor missräkning under hela kontorsjakten har dock varit att inget av de vi tittat på kunnat erbjuda det särdrag vi uppskattat i särklass mest med vårt nuvarandra kontor: De två dörrarna.

Ni minns förstås att jag tidigare berättat om dessa två dörrar bland annat här och här.

Och det är med stor sorg jag nu måste meddela att min vän N och jag aldrig mer kommer få chansen att göra detta.

Dela (3)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar