Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

No such thing as a free lunch

Jag har under de senaste två timmarna grundligt förklarat för två goda vänner exakt vad det var som gick åt helvete för Sverige i matchen igår. När jag till slut var färdig sa dock en av dem att hon fortfarande fann ”hela den här fotbollsgrejen fullständigt obegriplig”. Och sedan sa hennes man oförstående till mig att han ”faktiskt inte kan fatta varför man älskar något som så uppenbart bara gör en jättejättejätteirriterad nittio procent av tiden!”.

Annons

Men då avbröt min fru och inflikade att just där måste hon faktiskt ändå försvara mig.

För det är tydligen en känsla som hon helt och fullt kan relatera till.

Dela (58)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar