Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Note to self

Om vi ponerar att du träffar en polare i den lokala Ica-butiken, som har en dotter i samma ålder som din son. Och hans flickvän är upptagen med att beställa i fiskdisken en bit bort. Och du och han då genast kommer på den rätt skojiga idén att byta plats på ungarna i vagnarna när hon inte ser, för att se hur lång tid det tar innan hon upptäcker det.

Annons

Och så ponerar vi att du sedan blir lite överentusiastisk och liksom springer iväg lite genom butiken med deras dotter i din vagn för att gömma dig.

Och sedan kanske vi ponerar att du så att säga egentligen aldrig har träffat den här polarens flickvän tidigare. Och sedan ponerar vi att när hon fem sekunder senare vänder sig om från fiskdisken så är inte det första hon får syn på att hennes pojkvän står och fnittrar bredvid din son, som du och han hade tänkt. Nej, vi ponerar istället att det första hon får syn på är en rätt tjock skåning som hon aldrig har sett förut som joggar iväg längs mejeridisken med hennes ettåriga dotter.

Då är det mycket möjligt att hela den där idén var lite roligare i teorin än den var i praktiken.

Så kan vi ponera.

Dela (763)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar