Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Note to self

Om vi ponerar att du är i en leksaksbutik i en stad i södra Sverige med din fru och din son. Och du och din son sätter sig i en lekhörna medan din fru går runt och tittar. Och vi sedan ponerar att medan din son och du sitter där och skojar med en massa mjukisdjur så kommer det en liten flicka i hans ålder gående och sätter sig bredvid er. Och eftersom du vill vara den där lite coola farsan som kidsen gillar så börjar du sätta upp din mjukisdjursshow för henne också. Du gör röster och hela grejen alltså. Du är awesome. Och under tiden som du gör det så reser sig din son och knallar iväg.

Annons

Och precis då kommer den där flickans mamma gående runt hörnet, tittar på dig, tittar på sin dotter, och ber sedan lite bestämt att få veta vad i helvete du tror att du håller på med. Och ungefär samtidigt har din fru hittat er son gåendes ensam i andra änden av butiken, och tagit med honom ut i gallerian för att se var fan du har tagit vägen.

Om vi då ponerar att du sitter kvar inne i leksaksbutiken, med flickans mamma och två representanter ur butikspersonalen, och inte riktigt kan backa upp historian med att ”min son är härinne någonstans, jag lovar!”.

Då kommer det här bli en jävligt jobbig eftermiddag.

Så kan vi ponera.

Dela (338)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar