Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Note to self

Om vi ponerar att du och din familj är på en bensinmack någonstans i närheten av Linköping, och att din fru ska hämta något i bilen, och att du och din son promenerar runt själva i butiken under tiden. Och vi sedan ponerar att i ett oövervakat ögonblick så tar din son plötsligt en dvd-film ur en hylla, och promenerar liksom lite ut med den genom dörren. Och när du springer ut efter honom och fångar upp honom ute vid pumparna, och din fru kommer springande och tar honom ur din famn och ganska argt går tillbaka till bilen med honom, så upptäcker du liksom lite att du liksom står kvar utanför butiken med en dvd-film i handen som du inte har betalat för.

Annons

Om vi då sedan ponerar att du går in med den där filmen till kassan, och lämnar fram den till en kassörska som så att säga inte helt och hållet ser ut att just då tycka att varken du eller din son så att säga är några ”charmtroll” direkt. Och du då tänker att du kanske ska dra ett litet skämt, för att lätta upp stämningen lite.

Och vi då ponerar att du säger ”ungar alltså, du vet ju hur de är”, och tittar menande på kassörskan. Och sedan tar en liten konstpaus för att sätta upp punchlinen. Och sedan pekar på filmen, flinar och säger, ”IRENE HUSS liksom, av alla jävla filmer så tar han IRENE HUSS!”.

Då kan vi ponera att kassörskan gillar Irene Huss.

Så kan vi ponera.

Dela (15)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar