Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Nu får du faktiskt ge dig

 |  Publicerad 2014-05-27 22:39  |  Lästid: < 1 minut

Ja. Jag vet att det är en tallrik specialtillverkad för små barn. Jag vet att det är vår dotters tallrik. Jag är inte dum i huvudet.

Men du ser faktiskt precis lika väl som jag att det är en tallrik som är uppdelad i fyra olika små fack. Och dessutom är den gjord i hårdplast.

Om man tillverkar en sådan tallrik, och inte tänker att den här ÄVEN kommer funka perfekt om man vill äta olika sorters ost i sängen utan att blanda ihop dem och utan att riskera att tallriken går sönder när man somnar med den på magen och den glider ner på golvet, då ska man ta mig fan inte jobba som tallrikstillverkare.

Det står jag för.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar