Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Nu har någon mejlat en Youtubelänk till mig igen och nu mår jag dåligt

 |  Publicerad 2015-01-14 10:47  |  Lästid: 2 minuter

Så tack så jävla, jävla, jävla mycket till läsaren som skrev ”Men allvar nu Freddan tror du inte att det HÄR i själva verket är din vän N:s plan med tavlan?” och skickade det här:

 

Visst, först tänkte jag att det där är ju inget att oroa sig över, för i Ghostbusters 2 så är det ju killen som målar som råkar illa ut och den onda killen på tavlan som är farlig. Men sen tänkte jag att om man tänker efter så hade det ju faktiskt bara varit så jävla typiskt min vän N att måla en tavla som ser ut som jag men sen plötsligt börjar skjuta blixtar med ögonen och ger mig order och försöker ta över universum och håller på. Och sen tänkte jag att om Vigo nu fanns så skulle det ju faktiskt ha varit rätt smart av honom, nu när hela självporträttsgrejen inte funkade förra gången, att den här gången gömma sig i en tavla som ser ut som en ganska mätt kille i cowboyhatt. För det är precis vad han vill få oss att tro, liksom. Och sen tänkte jag på att jag faktiskt inte hade en aning om att min vän N ens kunde måla tavlor i akryl förrän han helt plötsligt dök upp med den här i förra veckan, och sen messade jag min vän N och frågade om han hade målat många tavlor förut och då skrev han ”Nej, det här är den första jag har gjort”. Och då frågade jag varifrån han hade fått idén att helt plötsligt måla ett porträtt av mig, och då svarade han inte. Och nu har det gått en och en halv timme och han har fortfarande inte svarat.

Och nu vill jag inte vara på kontoret ensam längre.

IMG_2511 IMG_2511 IMG_2511
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2015-01-14 10:50