Annons

Fredrik Backman
Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Annons
 

Nu när vi pratar om det

Skrmavbild 2013-11-08 kl. 12.13.04

Det är förstås ett fint förslag, men tyvärr har min fru sett hur insidan av några av mina kepsar ser ut. Så när jag föreslog det här svarade hon bara ”i diskmaskinen? Där vi diskar tallrikarna vi äter på och glasen vi dricker ur?”. Och när jag försökte förklara lite närmare upprepade hon bara de där två frågorna om och om igen tills jag fick slut på argument.

Annons

Jag antar att det betyder nej.

Eller så betyder det att hon har sagt okej till att jag köper en helt separat kepstvättningsdiskmaskin.

Dela (23)
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar