Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Nytt barn. Gammal diskussion.

Publicerad 2013-09-06 15:38 | Uppdaterad 2013-09-06 15:41  | Lästid: 1 minut |

Fru: (Pekar på babyskyddet i bilen) Är det där…hamburgerdressing?

Jag: Det beror på.

Fru: Beror på vad?

(Tystnad)

Jag: Okej. Det beror inte på någonting. Jag försökte vinna tid.

Fru: Så det är hamburgerdressing?

Jag: Det kan vara det.

Fru: Vad kan det annars vara?

Jag: När åkte du i bilen senast?

Fru: Vad har det med saken att göra?

Jag: Jag måste gå igenom vad jag har ätit i bilen sedan dess för att kunna specificera vad det kan vara. Eller, du vet. Vad jag har ätit i närheten av bebisen. Det kan ju bero på det ena eller det andra.

Fru: Va?

Jag: Alltså, fan. Det var inte så jag menade. Jag mena…

Fru: (Faktiskt ganska oproportionerligt anklagande i tonen) Spillde du hamburgerdressing i babyskyddet medan du körde bil eller spillde du hamburgerdressing på babyn och satte henne i babyskyddet så att det kletade av sig!?

(Tystnad)

Jag: Jag vet att vi hade den här diskussionen angående första barnet men jag minns tyvärr inte vilket av svarsalternativen som är minst fel.

Fru: (Vänder sig om med barnen och går) Vi tar en taxi.

Jag: Barnet! Det är värre att spilla på barnet! JAG VET FÖR FAN ATT DET ÄR VÄRRE ATT SPILLA PÅ BARNET!

Dela på Facebook
Tweeta