Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Fredrik Backman

Och JAAA!

 |  Publicerad 2012-11-04 21:23  |  Lästid: 2 minuter

Om vi äter brunch med folk vi kanske inte känner jättebra. Och jag liksom halkar lite för långt in i min utläggning om vårt förhållande. Och jag liksom börjar med hela ”jag var helt ärligt inte speciellt attraherad från början” och ”inte alls min typ egentligen ju” och allt det där. Och alla runt bordet tittar på min fru, tittar på mig, och plötsligt ser jätteförvånade ut.

Och jag då måste förklara att ”nämen ni vet ju hur det är. Man säger från början att herregud det där är inget för mig, det där är under min liga liksom, men så sitter man där ensam en kväll och är lite sårbar och har inte så mycket annat att välja på. Och då tänker man, äh, vafan, hur illa kan det vara liksom?”.

Och folk då tittar på min fru igen och helt ärligt börjar se en aning obekväma ut. Och jag då måste poängtera att herregud, ”det är ju inte som att jag inte är hooked NU! Det ÄR jag ju! Det var bara den typen av kärlek som…växte fram. Det var liksom inte passion från början”. Och sen får jag förklara att ”vafan ni vet ju vad jag menar. Det verkar jävligt illa i början men man vänjer sig liksom. Och sen en dag vaknar man och inser att nu vill jag, helt ärligt, inte ha något annat…”

Och folk runt bordet då helt uppriktigt inte riktigt alls verkar förstå vad jag menar.

Då, visst. Fine.

Då kan jag kanske hålla med om att jag möjligen borde ha varit lite noggrannare i diskussionens inledning med att kontrollera så att även de som var på toaletten och kom in sent i min utläggning och så var på det klara med att det var mitt förhållande till OLW:s kebabchips jag pratade om.

Det borde jag kanske.

Men jag kan fasen inte ta allt ansvar hela tiden för att våra nya vänner inte lyssnar ordentligt.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar